Vem

Vem är vem på Skapaskolan?

Lärteamen består av de lärare och fritidspedagoger som ansvarar för en årskurs eller verksamhet. Läsåret 2016/2017 ser lärteamen ut enligt följande:

Årskurserna f – 2 kommer att samverka, och eleverna kommer under året att gradvis lära känna och arbeta med personal från alla tre lärteam.

Förskoleklass: Chris Andersson, Tina Persson, Eva-Lie Johansson, Anton Johansson

Ettan: Johanna Sandman, Frida Andersson, Kim Johansson

Tvåan: Ulrika Öqvist, Helén Sjöstedt, Nina Baresso, Ornina Butros

Trean: Ann Ulfves, Madeleine Akpinar, Alexander Rindstedt, Christos Kalemos

Fyran: Daniel Weiland, Mats Lindgren, Mathias Dolk

Femman: Anne Melin, Lena Klingvall

Sexsjuan: Yildiz Ilgar, Patricia Diaz, Reine Eserstam

Ämneslärare: Andy Cargill (musik), Hanna Ljus (slöjd), Jessica Hermansson (idrott o hälsa)

Fritids:Eva-Lie Johansson, Anton Johansson,Kim Johansson,Nina Baresso, Ornina Butros,Alexander Rindstedt, Christos Kalemos, Mathias Dolk

Hampus Kvist och Emma Bladh arbetar med stödundervisning.

Skolhälsan består av rektor Jesper Samuelsson, specialpedagog Ulrika Jonson, speciallärare Emma Bladh,kurator Sanaz Arnimo och skolsköterska. Vi har tillgång till skolläkare som bokas av skolhälsan utifrån behov. Skolhälsans uppdrag är att stötta lärteamen att hitta undervisningsformer som gör att alla elever har förutsättningar att må bra och utvecklas hela skol- och fritidsdagen. Läs gärna mer om skolhälsan i blogginlägget som publicerades efter temakväll med föräldrar och pedagoger

Serviceteamet består av köket — Kholut Ayoub och Robin Blomkvist, vaktmästare Christian Holst, och lokalvårdare Rita Mathiasson och Ates Bahaddin. Serviceteamets uppdrag är att ta hand om skolans lokaler och matservering så att vi har bästa tänkbara miljö.

Skolledningen består av rektor Jesper Samuelsson och administrativ chef Åsa Plesner. Deras uppdrag är att skapa förutsättningar för att omvandla Skapaskolans vision till praktisk verklighet. Skapaskolans verksamhetschef och grundare Christer Holger arbetar med utveckling på längre sikt, just nu med fullt fokus på bygget av vår nya skola. Flyttlasset till Rosenhill går i augusti 2017.