Matte NO-lärare till Skapaskolan

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad lärare (eller är på väg att bli det) för grundskolan inom matematik och NO upp till årskurs 9. Vi tror att du antingen har drivit utveckling i dina årskurser, har idéer om pedagogisk utveckling som du inte kunnat förverkliga på tidigare arbetsplatser, eller är en driven, nyutexaminerad lärare som vill arbeta nära ihop med kollegor på en skola som infört moderna undervisningsformer och lärmiljöer. Du har en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Du tilltalas av att vara på en arbetsplats där du har kompetenta och engagerade kollegor att lära av och som kan lära av dig. Du ser att modern teknik och internet innebär stora möjligheter till skolutveckling och du vill vara med och realisera de möjligheterna.

Dina arbetsuppgifter

Som lärare i matematik och NO för högstadiet kommer du att vara med och bygga upp vår verksamhet för äldre elever tillsammans med ett litet och engagerat team. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Det ämnesintegrerade arbetssättet där eleverna får lära med meningsfullhet och helhetsförståelse som drivkrafter underlättas av att eleverna har varsin lärplatta. Vi tror att du har idéer om vad som är bra och banbrytande undervisning som du vill genomföra men tidigare kanske inte kunnat. Ett annat område som också är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med mental träning, meditation, mindfulness eller personlig utveckling med elever. Vill du vara med och bygga verksamhet och utveckla dig själv? Ta chansen att vara med på resan för att fortsätta utveckla Skapaskolan till en skola att längta till. Vi utlovar intensivt nytänkande arbete tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor. VAD VÅRA NUVARANDE MEDARBETARE SÄGER: ”Jag har hittat hem och min dröm är uppfylld – nämligen ha kollegor som jag kan lära av! Att ha förmånen att arbeta med folk som har hjärta för elever, vill deras bästa och inte minst VILL arbeta och utvecklas.” ”Det är en ynnest att ha en arbetsplats med kollegor som brinner för sitt yrke, har ett driv och vill framåt. Att ha en lärande organisation där man får vara med och påverka och utveckla sitt arbete gör att man bara vill göra mer, bättre och fortsätta framåt!”

Om anställningsvillkoren

Vi har kollektivavtal. Vi har en egen avtalsform som vi kallar utvecklingstjänst. Den liknar ferietjänst men ger några ytterligare dagar för gemensam kompetensutveckling och planering. Årsarbetstiden är densamma.

Ansökan:

Skicka in din ansökan på Skapaskolan.se/jobb så fort som möjligt då vi rektyterar löpande.

Arbetsplats

Gamla Stockholmsvägen 101
141 32 HUDDINGE
Om Skapaskolan:
Skapaskolan är en fristående skola i Huddinge som ägs av grundaren Christer Holger och bolaget Nära Hjärtat som har som målsättning att bidra till en utveckling av svensk grundskola. Vår vision är “Mod och förmåga att följa sina drömmar”. Vi arbetar med värdeskapande lärande samt inre och yttre hälsa. Verksamheten består idag av 250 elever från förskoleklass till årskurs sju och 35 medarbetare. Skapaskolan bedrivs idag i paviljonger i Glömsta i Huddinge men flyttar i augusti 2018 in i vår nybyggda skola i Rosenhill med gångavstånd till Huddinge station. Den nya skolan byggs för 480 elever i F-9 med en nytänkande arkitektur som möjliggör att lärare arbetar i team samtidigt som elever kan delas i mindre grupper för att möjliggöra lugn och arbetsro. Den nya skolan ska också bli ett center för samtal och lärande kring skolutveckling och digitalisering av samhället.
skapaskolan.se
nya./skapaskolan.se
instagram.com/skapaskolan
facebook.com/Skapaskolan/