Dags för skolval:

För dig med barn som ska börja förskoleklass (f 2011): 31 januari 18 – 18:45

För dig med barn som ska börja år 1 – 6 (f 2005 – 2010): 8 februari 18 – 18:45

För dig med barn som ska börja år 7 – 8 (f 2003 – 2004): 9 februari 18 – 18:45

Ingen föranmälan. Välkommen till Skapaskolan, Gamla Stockholmsvägen 101 i Glömsta, Huddinge.

Viktigt på riktigt!

På Skapaskolan vill vi att du som elev ska känna att det du gör är menings fullt och värdefullt. Vi använder modern teknologi som en integrerad del i skolarbetet för att vi vet att den bland annat möjliggör att visa upp det man skapat för omvärlden. Våra elever har bland annat gjort utställningar till föräldrar, designat skolgården, bloggat om mänskliga rättigheter, spelat in film och skypat med diplomater utomlands.

Som en följd av vårt utforskande arbetssätt har du kul samtidigt som du anstränger dig och lär dig mer. Vi förväntar oss att du vill vara med och driva och ta ansvar för ditt lärande. Som en del av vår vilja att vara en del av samhället gör vi fler utflykter och besök än många andra skolor.

Hälsan först

Vi arbetar med inre och yttre hälsa. Daglig rörelse i någon form varvas med olika aktiviteter kring inre hälsa som exempelvis mindfulness och mental träning. Alltid med självkännedom och välmående i sikte.

Skickliga och engagerade pedagoger

Med vår unika inriktning på skolan har vi en tydlig och attraktiv profil för medarbetare vilket gör att vi haft möjlighet att rekrytera engagerade och skickliga pedagoger och vi är stolta över att ha ett av Sveriges bästa team på skolan idag!

Fantastiska lokaler

Augusti 2018 flyttar vi till vår nybyggda skola i Rosenhill, med gångavstånd till tåget och bekvämt cykelavstånd till hela centrala Huddinge, Vistaberg och Glömsta. Mer information om den nya skolan finns på nya.skapaskolan.se.

Så söker du plats

Skapaskolan är en friskola och kan därför inte sökas i det kommunala skolvalet. För att ditt barn ska kunna erbjudas en plats hos oss, gör en köanmälan här. Vi tar emot elever oavsett vilken kommun de är folkbokförda i.

Vanliga frågor om att söka till Skapaskolan >