Skapaskolan 2019 | Spelschema
post-template-default,single,single-post,postid-15739,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Spelschema

Eleverna i ettan har fått testa nya arbetsscheman med olika svenska -spel, arbetsschema som Frida ritat ihop. De kunde spela olika memoryspel, där de tränade läsning, rimm och sammansatta ord. De fick även välja att spela ”med andra ord”, då de tränar begrepp och förklarar ordet med hjälp av andra ord. Några testade att lägga läslänga, tränar läsförståelse. Det var väldigt populärt med att spela med fantasitärningarna, när man slår sex olika tärningar med bilder och hittar på egna sagor om dom.
Klassen hade nästan svårt att avsluta och ville gärna att vi fortsätter med detta mer nästa vecka, roligt att få välja själv och träna ansvar över sin egna lektion! 🙂

Vi har också tränat lite inför skolavslutningen och börjat längta lite smått till sommarlovet! 🙂