Skapaskolan 2019 | Helklass idrott
post-template-default,single,single-post,postid-15724,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Helklass idrott

Eftersom det inte är några skoldagar på torsdagarna framöver så bestämde vi att vi skulle ha helklass idrott på tisdagarna som är kvar på terminen. Klassen verka tycka de var toppen att idrotta tillsammans utomhus idag.

Eleverna har också fått vara med att ta demokratiska beslut kring hur deras skolavslutning ska se ut i lärstudion. De fick rösta på vilka låtar de kände att de kunde och ville sjunga på avslutningen. Men resultatet kring rösterna fick vi inte avslöja. Däremot kunde vi visa förslagen och statistiken 😉 Medvetna elever som inte vill avslöja allt i bloggen!

Flera elever har haft härliga raster i naturen idag 🙂