Skapaskolan 2018 | Vem är jag?
post-template-default,single,single-post,postid-15690,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vem är jag?

Idag har vi i halvklass lekt ”Vem är jag?”, alla fick var sitt väsen på ryggen, sedan fick de ställa ja och nej frågor till varandra för att försöka ta reda på vilket väsen de var! De är verkligen intresserade och skickliga på vårt tema! Efteråt tränade vi på att beskriva bilderna på våra väsen med beskrivande ord för varandra. Den andra halvklassen som inte hade tema med Frida, hade rörelse och dans med Nina i studion intill.

Vi startade våran måndag med att dra nya veckans värdar till samlingen och lite tystläsning. Sedan gick vi en liten kylig promenad i lite regn. När vi kom tillbaka till skolan hade vi extra lång högläsning, och läste klart boken om våra omtyckta väsen! 🙂

I slutet av skoldagen tittade vi på ett nytt avsnitt av Sagomattan och eleverna fick i lärpar testa att skriva egna sagor utifrån Sagomattan modellen, här nedan är några lärpars sagor:

Såhär upplevde eleverna i ettan sin måndag i skolan idag;