Skapaskolan 2018 | Rådsparken
post-template-default,single,single-post,postid-15587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Rådsparken

Ettan har haft en härlig heldag i parken idag. Vid Rådsparken har eleverna lekt i lekparken, de har gjort hinderbanor på tid, tittat på djuren och bara myst i solen. Det var spännande med en liten utflykt och att få träna på att åka buss tillsammans. Klassen skötte sig exemplariskt. (Fast fröken Frida lät hela klassen kliva på bussen som gick åt fel håll på väg tillbaka till skolan. Det va bara att hoppa av och göra bussbyte. Eleverna var på strålande humör och ingen skällde ut fröken för sitt lilla misstag, haha 😉 Vi fick åka lite extra buss och ett extra litet äventyr vid Flemningsberg. Vi kom till slut fram till skolan och åt lite frukt och tittade på första avsnittet av Sagomattan!