Skapaskolan 2018 | Spela vår egna Kahoot!
15532
post-template-default,single,single-post,postid-15532,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Spela vår egna Kahoot!

Idag har vi spelat ettans egna Kahoot! de var en stolt klass som fick många rätt om alla dessa väsen. De börjar verkligen bli kunniga om väsen! 🙂 För de som är nyfikna kan man få testa att spela den på vår Vernissage nästa vecka!

Vi har fortsatt att träna på tiotal och ental, med hemliga tal och svåra ledtrådar. Eleverna fortsatte arbeta i Showbie med uppgifter om tiotal och ental.

Vi avslutade dagen med tredje avsnittet om Värsta kalaset, uppgiften till avsnittet var att låtsas att man är vän till Lina och ge henne tips och råd vad hon kan göra. Imorgon kommer vi avsluta det projektet. Här är några av alla tips som skrevs idag:

 

Emil kom stolt till skolan idag och berättade att han hade skrivit en egen saga om alla väsen vi lärt oss om hemma på sin fritid. Så vi avslutade skoldagen med högläsning och efter vi läst om Vittror så fick vi höra på Emils spännande saga! Mysigt avslut på dagen!

  

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar