Skapaskolan 2018 | Fredag hos Ettan
post-template-default,single,single-post,postid-15465,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fredag hos Ettan

Idag har eleverna fått skriva egna frågor om väsen, med flera svarsalternativ. Dessa ska nu läggas ihop till en Kahoot! Först ska vi provspela den nästa vecka och sedan ska vi bjuda in tvåorna och treorna att få testa vår Kahoot när de också lärt sig om olika väsen.

Vi har börjat läsa i en ny högläsningsbok som handlar om olika väsen, med fantastiska bilder. Eleverna är väldigt nyfikna och lyssnar fokuserat.

Vi avslutade vår skolvecka med lite utomhuslek i parken som ligger i närheten av skolan. Även sexorna var där och hade lektion 🙂