Skapaskolan 2018 | Elevernas väsen
post-template-default,single,single-post,postid-15428,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Elevernas väsen

Idag har vi fortsatt att skriva om våra påhittade väsen i lärpar. Vi tränade på att samarbeta, komma överens och tränade även på den digitala tekniken, som att kunna lämna in färdiga uppgifter i Showbie till lärarna. Några har ritat sina väsen, en del på papper och några har ritat i ritapp, och sedan lämnat in i Showbie igen. Mycket upprepningar för att befästa ny kunskap.

Vi har lärt oss om vår åttonde och sista väsen, Skogsrået. Här nedan är vår gemensamma fyrfältare vi skapat tillsammans i helklass. Nu kommer vi fortsätta med andra roliga uppgifter om väsen och använde den kunskap vi lärt oss!