Skapaskolan 2019 | Arbete pågår och nya grupper
post-template-default,single,single-post,postid-15335,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Arbete pågår och nya grupper

Så här kan det se ut när vi arbetar på lektionerna i Fsk. Vi har skapat ytterligare en hörna där vi kan samla en grupp elever och ha lektion. Tidigare arbetade vi på förmiddagarna i tre grupper. Violer, Tulpaner och Lupiner. Nu har vi startat en fjärde grupp och det blev Rosor. Så nu arbetar vi i fyra mindre grupper och det har fungerat mycket bra. Ibland behöver vi arbeta i tre grupper så därför har vi skapat tre grupper med andra namn än blommor så att eleverna vet var de ska vara vid de olika gruppindelningarna. Namnen på dessa grupper blev Bin, Humlor och Fjärilar. Då alla dessa små kryp gillar blommor.