Skapaskolan 2018 | Beskrivande ord och överraskning!
post-template-default,single,single-post,postid-15170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Beskrivande ord och överraskning!

Fredagen innan påsklov har eleverna sysselsatt sig med att skriva beskrivande ord om sina leksaker de haft med sig. Vi har haft hjärnträning och tränat på att varva ner, hitta en lugn plats och visualisera sig ”till skogen”. Eleverna har fått arbetat lite fritt, vilket de uppskattar. Vi avslutade skoldagen med överraskning – POPCORN och filmmys till nya Lasse-Maja filmen. Sedan städa vi vår närmiljö, några ville testa ”mirakelsvamp”, städa våra väggar och göra fint! Ett härligt avslut på skolveckan och alla verkar redo för påsklov!