Skapaskolan 2018 | Lära sig ”att vända blad”
post-template-default,single,single-post,postid-15149,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lära sig ”att vända blad”

Under morgonen uppstod en konflikt mellan några elever i klassen och Nina berättade om ordspråket ”att vända blad” för att lära sig fokusera framåt och inte på det bakåt. Under skoldagen så har eleverna idrott, de har räknat matte, repeterat talmönster, skapat ”My English Book” i BookCreator efter att vi tittat på ”Pia a colour” som just handlade om name och nickname. Senare under sista lektionen så uppstår en situation att vi samlar eleverna och Nina berättar om en liknande händelse hon varit med om tidigare och när hon förklarat hur hon tog sig vidare, lämnade det bakom sig säger en av eleverna ”Man skulle kunna säga att du vände blad Nina!” 🙂 Samtidigt som Nina berättade sin historia hade vi även några klasskompisar som hjälpte till att förtydliga händelsen med bildspråk på tavlan och andra som ville hjälpa till att sudda!