Skapaskolan 2019 | Musiklektion i musiksalen
14583
post-template-default,single,single-post,postid-14583,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Musiklektion i musiksalen

Det är så spännande att få gå till en annan lärstudio och ha lektion. Just nu har vi möjlighet att vara i musiksalen tre gånger i veckan. Violerna på tisdagar, Tulpanerna på onsdagar och Lupinerna på torsdagar. Lektionen är 45 min lång men flyger iväg för att det är så kul.

Vid första lektionen gick vi igenom bildstödet för de olika delarna som kommer in i undervisningen i musik för oss i förskoleklass. För att ta in vad varje bildstöd stod för prövade vi något för just den bilden som sattes upp på tavlan.

Vi har lärt oss några nya sånger och en favorit just nu är Ärtorna rullar. Då rullar vi runt på golvet som små ärtor  och Chris är gaffeln som försöker fånga oss. Det är svårt att sjunga samtidigt som en ska vara en ärta och rulla runt, så vi sjunger sången först tillsammans sedan tar vi den igen och då är vi supersnabba ärtor som tjuter av glädje när vi rullar runt.

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar