Skapaskolan 2018 | Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter
13834
post-template-default,single,single-post,postid-13834,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vi tar ansvar för våra arbetsuppgifter

Andra dagen med värdschemat och dagens värdar tar sitt arbete på största allvar så som de som hade rollen igår. Så härligt att se dem så engagerade i uppdraget. De elever som inte står uppskrivna på denna veckas värdschema har noga kontrollerat med oss lärare att även de ska få vara värd för något. Svaret är att alla självklart ska få ansvaret att vara värd. Alla kommer också att kunna pröva de olika värdrollerna flera gånger.

Tavlorna ska suddas flera gånger på en dag. Båda klassvärdarna har att göra. Vi har tre tavlor som ska hållas ordning på.

Rastvärden ser till att det blir ordning i ledet och delar ut öglor till sina kamrater och ser till så att alla har någon att gå med.

Rastvärden går sedan sist i ledet och ser till att alla kommer med till lunchen eller mellanmålet.

Matvärdarna har fullt upp med att sopa golv och att torka bord och plocka bort glas och bestick som någon klasskamrat kan ha glömt kvar på bordet eller tappat på golvet.

Det blir så fint till nästa klass som kommer för att äta.

Inga kommentarer

Skriv en kommentar