Skapaskolan 2018 | Valaffischer
post-template-default,single,single-post,postid-13487,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Valaffischer

Vi har varit helt uppslukade av valet och arbetat med frågor som demokrati, allas lika värde, vad gör en riksdag, vad gör en regering. Eleverna gör egna böcker i bookcreator. Eleverna arbetar enskilt när de skriver ned fakta i sina böcker. Själkvart är det fritt att hjälpa en kompis som vill ha hjälp.

Eleverna fick i uppdrag att komma på rubriker och tillverka valaffischer utifrån rubrikerna. Vi har även skickat in deras motivering till Minibladet/Sydsvenskan i hop om att någon av dessa fina motivering till rubrikerna publiceras på Minibladet.