Skapaskolan 2018 | Onsdagen den 29 Augusti
post-template-default,single,single-post,postid-13315,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Onsdagen den 29 Augusti

Så har vi arbetat i våra nya grupper igen. Andra dagen och nu gick det ytterligare lite bättre att hålla sig till sin grupp. Snart vet vi om vi går i violerna, lupinerna eller tulpanerna. Vad arbetade vi med idag då?

Jo vi har arbetat med sannolikhet med Lola. Hos Hampus har vi lekt namnlek och med Chris har vi pratat regler samt lekt språkleken ”Suddeman”.

Här kommer lite härliga bilder från arbetspasset med Lola. Vi skulle se vilken siffra som först blev en hel stapel. Vi tyckte det var kul och ville nästan inte sluta.

På rasten var vi många som tyckte att det var kul att leka i sandlådan. Än är det skönt i solen.

Idag kastade vi 1kg mat delat på 41 elever så blir det 24,4g per elev.