Skapaskolan 2018 | Filmer om lärmiljöer ur olika perspektiv
post-template-default,single,single-post,postid-12873,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Filmer om lärmiljöer ur olika perspektiv

Den fysiska lärmiljön är ett av de verktyg man som skola kan nyttja för att hjälpa eleverna att utvecklas så långt som möjligt. Möbelföretaget Kinnarps har verkligen förstått vikten av detta när man nu lanserar sitt nya koncept Next Education. Man har lagt ned stor möda på att förstå hur man som möbelpartner kan hjälpa skolor att öka lärandet och bidra till skolutveckling. Arbetet baseras på en trendrapport om lärmiljö.

Jag fick också chansen att utveckla mina tankar om lärmiljöer i ett samarbete med Kinnarps där de gjort ett antal filmer med samtal om lärmiljö:

Fler filmer finns att kolla på här, bland annat ur elevperspektiv.

Kinnarps är också vår partner kring möblering av den nya Skapaskolan vilket jag skrivit om tidigare.

1Kommentar
  • […] i Kinnarps som satsar stort på skola med sitt nya koncept Next Education vilket jag bloggar om här. Nu arbetar vi tillsammans med att hitta en fantastisk lösning för Skapaskolans inredning. När […]