Skapaskolan 2018 | Vi gör en tabell
post-template-default,single,single-post,postid-12230,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Vi gör en tabell

Idag gjorde vi en tabell tillsammans, eleverna fick i uppdrag att ta reda på hur många olika husdjur det fanns i klassen och vilka sorts husdjur som bor hemma hos eleverna. Febril aktivitet utbröt när eleverna delades in i grupper och intervjuade varandra, för att ta reda på hur många husdjur det finns i klassen. Efteråt målade vi upp tabellen på tavlan och skrev in resultaten. Vi tittade på hur många i klassen som inte har några husdjur, vilket husdur det fanns mest av och om det var någon sort det fanns lika många av. Roligt att se så många engagerade elever.