Skapaskolan 2018 | Stjärntecken
post-template-default,single,single-post,postid-11893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Stjärntecken

Idag har barnen läst om sina stjärntecken, de fick välja ut en positiv egenskap om sitt stjärntecken som vi tog och pratade i helklass. Självklart tog vi en diskussion om de tyckte att det stämde eller inte och vi stötte på en hel del svåra ord. Alla tyckte att det var roligt att läsa om sitt stjärntecken och efteråt så fick barnen måla sitt stjärntecken. Barnen fick en översättningslista så att de skulle hitta sitt stjärntecken. Vilket de klarade galant. Här nedan kommer lite bilder på några målningar som vi ska fortsätta bearbeta.