Skapaskolan 2019 | Kommunbesök på Skapaskolan!
11668
post-template-default,single,single-post,postid-11668,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kommunbesök på Skapaskolan!

I onsdags fick vi besök av en delegation från Huddinge kommun. Kommunen genomför just nu 100 företagsbesök på 100 dagar! Ett framsynt sätt att föra dialog och utveckla kommunen tillsammans med oss som driver verksamheter i kommunen. De som besökte oss var, från vänster på nedre raden på bilden; Linus Björkman politisk sekreterare för moderaterna, den nya kommundirektören Magdalena Bosson, Ingalill Söderberg kommunalråd för Drevvikenpartiet, Nina Uddén näringslivskoorinator samt Andreas Fogelqvist näringslivsstrateg som tog bilden. På övre raden från vänster; Skapaskolans rektor Fredrik Plahn, Christer Holger grundare och verksamhetschef samt Lina von Post som är VD på Nära Hjärtat som äger skolan tillsammans med Christer.

Vi fick chansen att dela med oss kring vår verksamhet och av innovationer på skolan vi är stolta över. Som vårt arbete med värdeskapande lärande, Hjärnkunskap & hjärnträning, daglig rörelse och våra unika lärmiljöer som bidrar till motivation och arbetsro. Vi fick också chansen att föra dialoger om vad som fungerar bra och mindre bra i kommunen ur vårt perspektiv.   Vi träffades i treornas lärstudio där våra prototypmöbler för nya Skapaskolan finns och besökarna fick prova elevernas gradäng under mötet.

Det var ett givande möte som kommer att leda till en fortsatt födjupad dialog med kommunen. Tack för initiativet Huddinge kommun!

 

 

Inga kommentarer

Skriv en kommentar