Skapaskolan 2018 | Blivande geografer
post-template-default,single,single-post,postid-11218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Blivande geografer

I åk 6 jobbar eleverna för närvarande med Europas natur- och kulturgeografi. Vi har använt oss av Google Earth för att göra resor i Europa – till kända resmål, gått runt i storstäder mm. För den som är intresserad kan ni spana in verktyget ”Voyager” i just Google Earth, för att resa runt i världen. Eleverna har även använt Google Earth för att träna på namngeografi. Samarbete är något vi gillar stort – och som lämpar sig utmärkt för kartövningar! Våra blivande geografer i åk 6 har gjort just detta – tillsammans har de klurat på olika problem: vart gränserna mellan två länder går, och hur man kan avgöra vilken flod som blindkartan visar och vad en viss stad egentligen är placerad.