Skapaskolan 2018 | Samarbete på idrotten
post-template-default,single,single-post,postid-11198,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Samarbete på idrotten

Ville bara dela med mig av dagens fantastiska idrottslektion. Angelica hade byggt olika handen som barnen skulle ta sig över tillsammans. Varje grupp fick ett hopprep som alla skulle hålla i. Tanken var att barnen skulle få en känsla för hur det kan vara att ha olika funktionshinder. En hade ögonbindel för att känna hur det känns när man inte ser, en hade hörselkåpor för att känna hur det är att inte höra, en fick vara stum och en skulle låtsas ha en arm eller ett ben. Det som var så fint var att se hur bra de samarbetade och hjälpte varandra.

1Kommentar
  • Angelica

8 februari, 2018 på 08:46 Svara

Otroligt duktiga och engagerade elever.