Skapaskolan 2018 | Fulltaligt team för våra äldre elever!
post-template-default,single,single-post,postid-10504,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fulltaligt team för våra äldre elever!

Den här veckan är äntligen vårt nya team för äldre åldrar fulltaligt! Fredric Edin som är lärare för Matte och NO har nu börjat hos oss efter sin förra tjänst som biträdande rektor i Solna. Tillsammans utvecklar teamet nu Skapaskolans verksamhet för äldre åldrar vilket i år innebär årskurserna 6-8. Detta gäng kommer sedan att följa eleverna uppåt i ålder och ansvarar för årskurs 7-9 under nästa år. Då troligen tillsammans med ytterligare kollegor eftersom vi räknar med god tillväxt i verksamheten i samband med flytten till vår nya skola i närheten av centrala Huddinge.

På bilden från höger:

Fredrik Plahn, rektor Skapaskolan med bakgrund som rektor i Botkyrka, Tyresö och på Jensen Education.

Alexandra Roupé, legitimerad svensk- och engelsklärare som bland annat studerat på Harvard. Alexandra kommer senast från Engelska skolan i Älvsjö och har mer än tio års erfarenhet. Alexandra är mentor i åk 6.

Elin Dahlin, förstelärare och legitimerad SO-lärare. Bakgrund både inom kommunal och privat verksamhet. Mer än tio års erfarenhet och har tidigare varit både arbetslagsledare och förstelärare. Elin är mentor i åk 8.

Fredric Edin, legitimerad matte- och NO-lärare. Fredric har erfarenhet från både kommunal och privat verksamhet och har arbetat som lärare, arbetslagsledare och biträdande rektor. Fredric är mentor i åk 8.

Jennie Kronwall, Skapaskolans slöjdlärare samt lärare i bild för åk 6-8 samt mentor i åk 7. Jennie har tidigare byggt upp en nydanande slöjdverksamhet i nystartad skola och Jennie arbetar gärna ämnesövergripande och värdeskapande i Skapaskolans anda.

Här är teamet flankerat av Angelica Löfberg som är Skapaskolans idrottslärare som arbetat extra mycket med våra äldre elever under skolstarten i väntan Fredric.

Som verksamhetschef är jag stolt och glad på våra elevers vägnar över att detta fantastiska team är på plats.

Vi ser nu fram emot att sätta en stark verksamhet och studiekultur för våra äldre årskuser inför flytten till den nya skolan utifrån vår inrikting med värdeskapande lärande och hälsa med fokus på daglig rörelse och hjärnträning och hjärnkunskap!

Nu kör vi!