Skapaskolan 2018 | Fredrik Plahn rektor på Skapaskolan!
10406
post-template-default,single,single-post,postid-10406,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fredrik Plahn rektor på Skapaskolan!

Nu är det klart att Fredrik Plahn tar vid som rektor på Skapaskolan till hösten!

Fredrik är en modig och skicklig rektor som bidragit till god utveckling på de skolor han har arbetat. Han har stor erfarenhet som grundskolerektor från sina anställningar i Botkyrka och Tyresö och han har dessutom tidigare erfarenhet av att starta upp och utveckla nya skolverksamheter då han som rektor tidigare startat gymnasieskolor som rektor inom Jensen Education. I sina tidigare uppdrag har Fredrik också varit duktig på att utnyttja digitala möjligheter för att utveckla lärandet.

Skapaskolans verksamhetschef och grundare Christer Holger kommenterar:

”Fredrik är en karismatisk och engagerande ledare med ett tydligt värdegrundsfokus. Jag ser fram emot att få arbeta med Fredrik för att utveckla verksamheten utifrån vår vision mod och förmåga att följa sina drömmar”.

Fredrik kommenterar:

”Jag har en passion för att utveckla skolverksamhet och jag längtar efter att vara med och påverka världen genom nya lösningar i skolan. Det ser jag goda möjligheter till på Skapaskolan och jag ser fram emot att ta mig an uppdraget som rektor. Det ska bli ett nöje att tillsammans med Skapaskolans kompetenta medarbetare ta Skapaskolan vidare in i nästa fas både verksamhetsmässigt och rent fysiskt i och med flytten till den nya skolan 2018”.

Fredrik bär också Skapaskolans intresse för hälsa och idrott och har exempelvis som mål att cykla Vätternrundan på 7,30 timmar i juni. Fredrik bor i Vendelsö tillsammans med sin familj. Han tillträder i augusti inför höstterminen.

Varmt välkommen önskar teamet på Skapaskolan!

Inga kommentarer

Skriv en kommentar